Nicole Hoven, bestuur Nieuwkoop Marketing: 'Voor onze organisatie is Joke een onmisbare schakel die vanaf het prille begin nauw betrokken is geweest bij alle ontwikkelingen. Zowel adviserend als uitvoerend. Joke heeft in opdracht een website ontwikkelt voor recreatie en toerisme: Ontdek Nieuwkoop. Daarna is ze als Product Owner verantwoordelijk gebleven voor deze website en zijn inhoud.

Binnen de organisatie is ze verder verantwoordelijk voor vrijwel alle communicatie en marketing. Ze maakt nieuwsbrieven, social mediaberichten, redactionele berichten en alles wat verder nodig is. Door haar enorme doorzettingskracht en kennis van online communicatie en marketing hebben we nu een mooie en goed bezochte website waar we Nieuwkoop mee op de kaart zetten!

Het is erg prettig samenwerken met Joke. Aansturing is nauwelijks nodig, ze signaleert kansen wanneer die zich voordoen, is gepassioneerd bezig met haar vak en doet altijd meer dan je van haar verwacht. (Gewoon, omdat het moet, zegt ze dan.) Het schakelen tussen de vele stakeholders gaat haar makkelijk af; ze is een goede netwerker en een fijne gesprekspartner.  Joke, bedankt voor al je energie, het blijven meedenken, meeveren en doorpakken!'